Néhány szó a Measurements International vállalatról

A Measurements International egy kanadai tulajdonban levő vállalat, amely a tesztelési és mérési iparág tudományos és tervezésigényes elektronikai mérési szegmensében működik.

About MI
Az 1987-ben alapított MI több mint 35 sikeres terméket vezetett be és jó hírnévre tett szert a kitűnő Blue Box mérési alkalmazásaival. Ennek nevében a kék szín az MI műszerek csomagolási színére utal.

A Measurements International világszerte vezető gyártója a szabványosítási és mérési laboratóriumokban az egyenáramú ellenállás, a feszültség, a hőmérséklet és a váltóáramú teljesítmény termékekhez használt, mérésen alapuló hitelesítő készülékeknek, és számos olyan terméket fejleszt, melyek kvantummérésre támaszkodnak azzal a céllal, hogy alapetalonokká váljanak. 

Az MI a jó mérési elveket használva nagy erőfeszítést fordít arra is, hogy termékeket fejlesszen ki a váltóáramú energiaipar számára, ideértve az elsődleges és másodlagos veszteségmérő berendezést (LMS), az LMS-berendezések hitelesítését támogató készüléket, a háromfázisú feszültséghitelesítő berendezéseket és mérőműszereket.

A Measurements International első szintű ISO GUIDE 17025 akkreditált laboratórium.
Házon belüli AC és DC hitelesítési szolgáltatásokat is nyújt.