Blue Box megoldások

A Measurement International (MI) elektronikus méréstechnikai műszereket tervez, fejleszt és gyárt (Blue Box) a legmagasabb minőségű szolgáltatásokat nyújtva ügyfeleink társaságainak.

MI Blue Box
Az MI egyes műszerek kapcsán együtt működik a National Research Council of Canada (NRC) társasággal és jó hírnévre tett szert azáltal, hogy az NRC-nél kidolgozott tudományos elveket szerte a világon átvitte a méréstechnikai (méréstudományos) közösségbe.

A legutóbb az MI együttműködött az NRC-vel a hordozható kvantum Hall (QHR) rendszeren. Ez egy nagyon nagy stabilitású elektromos ellenállás kvantum etalonja, amely alkalmas a fejlődő országok országos mérésügyi hivatalai és a nagyobb ipari mérőlaboratóriumok számára.

A DC méréstechnikában és a hőmérséklet méréstechnikában a 6000B MI modell és a 6010-es DC ellenállás sorozat, illetve a hőmérő hidak váltak elsődleges munkaetalonokká sok kereskedelmi és nemzeti laboratóriumban szerte a világon. Az AC méréstechnikában a 2100B MI modell vált az elsődleges tápfeszültség és energia etalonná sok nemzeti laboratóriumban, és az LMS 2000/100 berendezést választja sok transzformátorgyártó világszerte.