A Measurements International sikertörténetei

A Measurement Internationalt 1987-ben alapították olyan vállalatként, amely nagy szakértelemmel rendelkezik a teszt és mérés iparág tudományos és tervezést igénylő elektronikus metrológia szegmensében.

MI Success Stories
A Measurements International az évek folyamán elismert globális vezetővé vált az iparban azáltal, hogy aktívan részt vett az iparban olyan ipari szervezeteken keresztül, mint a NIST és az NCSL.

Kvantummérési termékcsalád
Még a legstabilabb körülmények között tartott, legjobb huzaltekercs-ellenállások is idővel ingadozást mutatnak, és néha megmagyarázhatatlanul megváltozik az értékük. A 6800 QUANTohm (QHR) MI modell bevezetésével a megismételhetőség és a stabilitás korábban elérhetetlen szintjeit érték el az ellenállásmérési programban, ami kisebb mint 0,02 ppm.

Hőmérsékletmérő termékcsalád
A Measurements International nagyon alacsony hőmérsékleti együtthatójú, precíziós, stabil ellenállások sorozatait gyártja, hogy stabilitást és nyomonkövethetőséget biztosítson az ön hőmérséklet-hitelesítéseihez. Az MI vezető szállítója lett az ellenállásos hőmérsékletmérési alkalmazásokhoz használt egyenáramú összehasonlító technológiai mérőhidaknak.

Egyenáramú mérések és AC mérőeszközök
Az MI több mint 15 éves tapasztalatával vezető szállítója az egyenáramú ellenállásmérő készülékeknek és egyenáramú etalonoknak szerte a világon. Széles termékpalettájuk lefedi az ellenállásmérést az 1 ohm–100 Tohm tartományban, illetve a feszültségmérést a néhány mikrovolttól az 1200 voltos egyenáramú feszültségig.

Váltóáramú mérés és DC teljesítménymérők
Egyre fontosabbá válik a az elektromos teljesítmény és energia mérése nagy feszültségeken és alacsony teljesítménytényezőkkel, mivel ez az egyik útja annak, hogy csökkentsük a költségeket az egyre növekvő ipargazdaságban. Szükség van egy nagyon precíz eszközre, ami használható szintekre csökkenti ezeket a feszültséget és áramokat.

Measurements International referenciák

  • Az 514 Institute China megrendeli a QHR-rendszert
  • USA légierő (Air Force)
  • Waukesha Electric Systems
  • NIST
  • Lockheed Martin
  • PTB – Physikalisch-Technische Bundesanstalt
  • NMi – Holland Mérésügyi és -technológiai Intézet
  • Kvantum Hall ellenállásrendszer Indiában

Ha önnek a jövőben korszerű technikára és teljes terméktámogatásra lesz szüksége, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.