GenRad 1491 sorozatú induktivitásdekád

Az IET Labs, GenRad 1491 induktivitásdekád-box a kereskedelemben kapható legpontosabb induktivitásdekád. Az 1491 induktivitásdekád doboz maximális induktivitása 11H, felbontása vagy 1mH vagy 100µH.

IET GenRad 1491 induktivitasdekad

A dekádkapcsolónak jó minőségű kerámia állórésze és rotor tagjai vannak, és a rögzítő kilincsek jól definiált gömbcsuklók. Az összes érintkező ezüstötvözetből készült és pozitív törlési művelettel rendelkeznek. Árnyékolt toroid magokat használnak a kicsi kölcsönös induktivitás érdekében, és hogy minimális hatást tudjanak gyakorolni a külső terek.

Az IET Labs, GenRad 1491-es induktivitásdekád sorozat elemei kényelmesen használhatók hullámszűrőkben, ekvalizátorokban és más tekercses áramkörökben a hangfrekvenciáktól az alacsony rádiófrekvenciákig terjedő tartományban.
Oszcillátorok, analizátorok és hasonló berendezések alkatrészeként különösen hasznosak az előzetes tervezés időszakban, amikor szükség van az áramköri elemek viszonylag széles tartományú állítására ahhoz, hogy megállapítsák az optimális üzemi értékeket.
A GenRad 1491-es induktordekádoknak olyan a Q alacsony frekvenciás tárolási tényezője, hogy az sokkal nagyobb, mint a légmagos tekercseké.

Jellemzők

Árnyékolt toroid magokat használnak a kicsi kölcsönös induktivitás érdekében, és hogy minimális hatást tudjanak gyakorolni a külső terek.

  • Tömítve a nedvesség ellen és a hosszútávú stabilitás érdekében.
  • Kitűnő, mint közepesen precíz induktivitás etalon.
  • Magas Q érték, 200 és annál magasabb érték.