Rólunk

Vállalkozásunk precíziós mérőműszerek és tesztberendezések kereskedelmével foglalkozik a közép-európai régióban.

Amtest szerviz olaszország 2011

Működési területeink

  • Új és használt berendezések értékesítése
  • Teszberendezések kölcsönzése
  • Bérvizsgálatok
  • Kalibrálás
  • Szakszerviz
  • Alkatrész eladás
  • Rendszerintegráció
  • Egyedi mechanikus tesztberendezések gyártása
  • Oktatás és tanácsadás

Az AMtest-TM Kft. egy 2003-ban alapított dinamikusan növekvő vállalkozás.
Precíziós mérőműszerek és tesztberendezések kereskedelmével foglalkozunk, számos nyugat-európai és amerikai gyártó képviseletét látjuk el Magyarországon, Szlovéniában, Horvátországban és Romániában, miközben a közelmúltban két új piacon nyitottunk: Szerbiában és Bosznia és Hercegovinában.

2005 végétől cégünk látja el a környezeti hatások szimulációján alapuló gyártmánytesztelés berendezéseinek egyik vezető gyártója, a német Weiss Umwelttechnik GmbH teljeskörű értékesítési és szerviz képviseletét.

Vállalatunk az elmúlt időszakban sikeresen bizonyította, hogy minden területen képes kiszolgálni a jelentkező igényeket. Ennek eredményeként évről évre több tucat új Weiss-gyártmányú vizsgálóberendezés érkezik az országba, és a régebbi berendezések szervizelését is vállalkozásunk munkatársai veszik át a régebben többnyire Ausztriából és Németországból érkező kollégáktól, gyorsabb és olcsóbb szolgáltatást nyújtva ezzel a Weiss-gépek üzemeltetőinek.

2007-ben elnyertük a Weiss Umwelttechnik "Leggyorsabban növekvő piac" díját.

Saját berendezéseink és partnereink szabad kapacitásait kihasználva, szolgáltatásként környezetállósági bérvizsgálatokat is végzünk, ill. gépeinket bérbe is adjuk.

2009 tavaszától hőmérséklet- és páratartalom-kalibrálási szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

2011-ben cégünk megszerezte a rázórendszereket gyártó IMV Corporation márkaképviseletének teljes körű értékesítési és szervízképviseletét.

2012-ben megszereztük az EN ISO 9001:2008 minősítést.

2015 decemberétől az AMtest látja el a Vötsch Industrietechnik GmbH, a környezeti hatások szimulációján alapuló tesztberendezések, valamint a hevítő és szárító kemencék gyártójának teljeskörű értékesítési és szerviz képviseletét.

Forduljon hozzánk bizalommal.